2012. november 19., hétfő

Könyvajánló - Ad Astra Kiadó

Tulajdonképpen velük kellett volna kezdenem a könyvajánlókat, ugyanis ők voltak az első kiadó, akik indulásukkor a hagyományos könyv mellett rögtön az elektronikus változatokkal is kirukkoltak (legalábbis a kiadványok nagyobb része mindkét formátumban elérhető).


Az oldal technikai részéről sokat nem szeretnék írni, regisztráció után a bankkártyás vásárlás tökéletesen működik. A könyvek EPUB és MOBI formátumban tölthetőek le, DRM védelem természetesen nincs rajtuk.  A már kiadott kötetek esetleges hibáit folyamatosan korrigálják, így időnként érdemes visszanézni a könyvespolcunkra a javított változatokért.

A kiadó zsánere a kortárs sci-fi és fantasy - tehát eléggé rétegstílust képviselnek. A sci-fi konzervatív vonulatát kedvelőket (magam is ilyen lennék) emiatt érhetik meglepetések, de egy próbát mindenképpen érdemes tenni a könyvekkel, valószínűleg lesz a kötetek között pozitív csalódást okozó.


A választék ugyan nem tartalmaz sok címet - a kiadó szerencsére a minőséget helyezte előtérbe a mennyiséggel szemben - de folyamatosak az új megjelenések.
A könyvek a kiadó webshopjában vásárolhatóak meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése